Aktuelt

Lansering Kraftverk 57

Vårens utgave, Kraftverk 57 nettutgave, har lansering i UROM på Bergen Offentlige Bibliotek torsdag 31. mai klokka 19.00.  VELKOMMEN! Skrivere leser, Øyvind Vågnes taler og Maylen Rusti spiller.

PROGRAM:

Presentasjon av tidsskriftet Kraftverk 57 nettutgave ved redaktør Fanny Holmin

Opplesing ved skrivere i Kraftverk 57

Innlegg ved forfatter Øyvind Vågnes

Konsert med Maylen Rusti

Øyvind Vågnes

Øyvind Vågnes (f. 1972) er forfatter, forsker, redaktør, oversetter og kritiker. Han debuterte i 2003 med Ingen skal sove i natt, og har senere skrevet flere bøker. For Ekko (2005) mottok han Nynorsk Litteraturpris. I 2010 utkom Sekundet før, en roman som tar opp viktige etiske dilemmaer omkring dokumentarfotografering og mediesamfunnet. I 2014 utkom Sone Z, som skildrer et framtidig overvåkningssamfunn. I 2017 er han aktuell med romanen Vesaas, en original og tankevekkende roman om Tarjei Vesaas, om bøkene og om leserne hans. 2005: Nynorsk litteraturpris. Foto: Helge Hansen (Montag). Tiden Norsk forlag.

 

Maylen Rusti

Maylen Rusti er en artist og låtskriver fra Bergen. Hun er aktuell med sitt soloprosjekt, hvor ny musikk er på trappene, og et album er tilgjengelig på iTunes, Spotify etc. Musikken beskrives som elektropop med et lekent og fengende preg. Hun er også vokalist og låtskriver i bandet Alibiet, hvor første singel fra det kommende debutalbumet slippes nå i vår. Tekstene til Alibiet er på norsk, og musikken kan beskrives som drømmende pop. Til tross for Alibiets korte levetid har de rukket å slippe 3 singler, samt spille på Bergen Fest to år på rad. Til opptreden på lanseringen av Kraftverk nr.57 tar Maylen med seg gitaren, og spiller nedstrippede versjoner av låter fra både soloprosjektet og Alibiet.

https://www.facebook.com/maylenrusti.no/

ARRANGEMENTET ER GRATIS OG ÅPENT FOR ALLE

 

Nyhetsarkiv