Hva skjer?

Om musikk, scene, film

Workshop i musikk/samspill

Kunst, kultur og psykisk helse arrangerer en workshop i musikk/ samspill årlig, i samarbeid med Amalie Skrams hus.

Målet er å sette sammen, og øve inn, et repertoar til en helaftens offentlig konsert i etterkant av helgens workshop. Normalt deltar mellom 15 til 20 musikere og 5 instruktører i en intens øvingshelg med sosial hygge og gode måltider.
En kan presentere egne låter eller coverlåter. Deltakerne må ha litt erfaring på instrumentet sitt eller på sang.
Siste workshop var høst 2016.  Følg med på nettsidene eller meld deg på vår distribusjonsliste eller send en e-post til: kkph@bergen.kommune.no for informasjon om kurs og aktiviteter.

Målgruppen for workshopen er mennesker med psykiske helseplager. Deltagelsen er selvdefinerende. Det betyr at om du melder deg på,  så har du selv definert deg inn i målgruppen. Arrangør, ansatte og engasjerte kursholdere/instruktører har taushetsplikt jfr. Offentlighetsloven § 13.

KKPH Scene og Film

KKPH arrangerer og støtter kurs og workshops i samarbeid med kommunale aktivitetshus i Bergen. Kontakt lokale aktivitetshus for informasjon om hvilke kurs og aktiviteter de tilbyr.

I kursrekken Tankerom tilbys kurs innen ulike uttrykk. Søk på kurs i søkefeltet øverst i høyre hjørne så ser du hvilken kurs som tilbys.

Klikk på bildene under for å se animasjonsfilmer fra tidligere kurs:

Mr Happy   Sola og nordavinden
Mr Happy                 Sola og Nordavinden

Nicolai, høst15/vår16   Eksperimentell animasjon, høst-15/vår-16   Treningskontakten, høst2015/vår2016
Nicolai                      Eksperimentell         Treningskontakten

 

Utgivelser