Aktuelt

Foredrag med Adil Khan

Raushet, mot og mestring med Adil Khan.
Torsdag 27. September.
Varighet: 17.00-19.30 inkl. pause.
Sted: Bergen bibliotek, musikkavdelingen.
Anledning: VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE.

Les mer om arrangementet – gratis inngang:

https://bergenbibliotek.no/arrangement/raushet-mot-og-mestring-med-adil-kahn

 

Adil Khan er oppvokst i Oslo med utenlandske foreldre som ønsket at han skulle lykkes i det norske samfunnet. Han forteller sin historie om det å være norsk-pakistansk, om å ikke passe inn, og om mulighetene han har fått i livet som har inspirert ham. Samtidig relaterer han foredraget til tema som er allmenngyldige: Det å finne motivasjon i motgang når livet ikke er lett. Komme seg gjennom dårlige perioder. Selvdisiplin og mestring. Sette seg mål og jobbe for å nå drømmene sine. Ta eierskap til eget liv. Og ikke minst: Hvordan man behandler menneskene rundt seg.

Arrangementet er en markering av VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE, som i 2018 har temaet raushet. Adil vil snakke om hvor viktig raushet, tilhørighet og sårbarhet er for den psykiske helsen.

Kvelden er et samarbeid med Folkeakademiet Hordaland, Amalie Skrams hus og Bergen kommune v/ Fredheim kurs- og aktivitetshus og Enhet for kulturformidling og deltakelse – Kunst Kultur og Psykisk Helse. Musikalsk innslag ved samspillsgrupper fra Fredheim kurs- og aktivitetshus og Amalie Skrams hus.

Nyhetsarkiv