Barnefortellinger

Edit Eikås

Edit Eikås syr tekstile applikasjoner. Bildene settes sammen av ulike tekstiler som allerede har et motiv, for eksempel gardinstoff eller sengetøy.

Om utstillingen

Om utstillingen:

Edit Eikås syr tekstile applikasjoner. Bildene settes sammen av ulike tekstiler som allerede har et motiv, for eksempel gardinstoff eller sengetøy. Hun har utviklet et helt eget uttrykk, og kombinerer tekstilene på en måte som gir flotte komposisjoner. Applikasjonene er uttrykksfulle og humoristiske. KKPH nettgalleri viser her et utvalg av arbeider hun har laget de siste årene.

Om utstiller:

Om arbeidene sine sier Edit: ”Jeg syr barnebilder, fortrinnsvis med motiver hentet fra eventyr og kjente barnehistorier. Det startet da sønnen min var 10 år, for nesten 30 år siden. Det var han som ga meg ideen. Jeg sydde til ham, nevøer og nieser i begynnelsen, så til neste generasjon. Barnehager og barneavdelinger ved sykehus har også fått bilder. Selv har jeg stor glede av å holde på med dette og jeg opplever at bildene skaper glede hos barna. Jeg liker å sy og se resultatene. Jeg er selvlært, men har plukket med meg lærdom på veien. På Amalie Skrams hus har jeg lært av ansatte som er billedkunstnere.”

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler