Unge Talenter

Unge talenter

KKPH nettgalleri viser denne gangen arbeider fra tre talentfulle ungdommer i alderen 15-18 år.

Om utstillingen

Om utstillingen:

KKPH nettgalleri viser denne gangen arbeider fra tre talentfulle ungdommer i alderen 15-18 år. De har brukt mye tid på å utvikle ferdigheter innenfor sitt uttrykk som er både overraskende og imponerende.

Om utstillerne:

«M» er 18 år og arbeider med fotografi. Hun benytter speilreflekskamera og mobilkamera og har øye for detaljer. «M» tilbringer mye tid ute i naturen og observerer småkryp og detaljer andre ofte overser. Hun har utviklet et spesielt øye for de minste insektene og klarer å få fram detaljer som ellers er vanskelig å få med seg. Resultatet er vakre, detaljerte fotografier som kanskje får betrakteren til å se insektenes verden med et nytt blikk?

«R» er 15 år, arbeider med digital tegning og har allerede utviklet en helt egen stil. Arbeidene er tegnet på digitalt tegnebrett i Paint Tool Sai. Det å tegne noe ned på brettet innebærer akkurat samme kunnskap og håndføring som å tegne på papir. Tegningene kommer som idéer der han arbeider med å utvikle egne karakterer med ulike utrykk og personligheter. «R» planlegger å utdanne seg innenfor animasjonsfilm i fremtiden.

«E» er 16 år og tegner på papir. Hun tar utgangspunkt i fotografier, enten fra motiver hun finner på nett eller fra fotografier gitt henne av oppdragsgivere. «E» gjengir fotografiet med usedvanlig presisjon og nøyaktighet og har utviklet sin helt egen tegnestil. Hun velger seg hele tiden nye oppgaver og tema som hun fokuserer på; som for eksempel ansikter med fregner, kropp eller eldre personer. For tiden eksperimenterer hun med penn og hennes første tegninger med denne teknikken vises i denne utstillingen. «E» tilfører tegningen noe mer enn hva en kan finne i selve fotografiet og ofte oppleves portrettene som mer uttrykksfulle og myke.

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler