Vox

Atelierfellesskap

Galleri VOX er et galleri og et atelierfelleskap der 18 medlemmer jobber med ulike kunstutrykk.

Om utstillingen

Om utstillingen:

Galleri VOX er et galleri og et atelierfelleskap der 18 medlemmer jobber med ulike kunstutrykk. Ni av disse er representert med bilder i nettgalleriet. Galleri VOX fyller 10 år i 2015, og feirer dette blant annet med to gruppeutstillinger i eget galleri på Nordnes. Følg med på www.gallerivox.no

 

Om utstillerne:

Pål Akerø
Pål Akerø er selvlært maler og har hatt atelier ved Galleri VOX siden 2005. Han har hatt utstillinger ved Galleri VOX i 2005, 2007, 2009, 2011 og 2014, og har hatt en rekke utstillinger andre steder, bl.a Raw Art Festival i London (2007) og Rå Kunst- Outsider Art i Norge (vandreutstilling, 2014/15).

http://www.gallerivox.no/vox/bildegalleri/paal-akero

Ruth Borge
Ruth Borge arbeider innenfor maleri, og har også erfaring med tekstil og keramikk. Maleriene veksler i uttrykksform mellom figurasjon og abstraksjon, to teknikker som hun også gjerne kombinerer.

http://www.gallerivox.no/vox/bildegalleri/ruth-borge

Tor Gunnar Gundersen
Tor Gunnar Gundersen er utdannet teknisk tegner ved Bergen teknisk fagskole. Han jobber med naivistisk og figurativ stil innen akryl, tusj og linotrykk.

http://www.gallerivox.no/vox/bildegalleri/tor-gunnar-gundersen

Katrine Hagesæther
Modellerer og maler dyr.

http://www.gallerivox.no/vox/bildegalleri/katrine-hagesaether

Bjørn Hølbakken
Bjørn Hølbakken er utdannet ved Bergen Kunsthåndverkskole, og har tidligere arbeidet og livnært seg av egen brukskeramikk. Hølbakken arbeider i dag hovedsakelig med akryl på lerret, og har utført utsmykkinger ved NAV Bergenhus, Klosterhagen Hotell og Bergen Rådhus.

http://www.gallerivox.no/vox/bildegalleri/bjorn-holbakken

Bente Haaskjold
Bente Haaskjold har jobbet ved Galleri VOX siden 2005. Hun arbeider primært med akryl på lerret, hvor hus er et yndet motiv. Maleriene som blir vist her er fra husrekken på Nøstet i Bergen.

http://www.gallerivox.no/vox/bildegalleri/bente-haaskjold

Marina Karlsen
http://www.gallerivox.no/vox/bildegalleri/marina-karlsen

Miriam-Elise Steffensen
Miriam-Elise Steffensen jobber med forskjellige uttrykksmåter og har bakgrunn fra Nordland Kunst og Filmfagskole. Her vises et utvalg fra en serie monotrykk med hester.

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler