Hva er Tankerom?

Kurs innen ulike kunstfelt

Kunne du tenke deg å gå på kurs hos en musiker eller en kunstner i en periode? Arbeide sammen med andre i et musikkstudio eller atelier?

Tankerom tilbyr kurs med profesjonelle kunstnere innen ulike teknikker og uttrykk. Her arbeider og undervises deltakerne i mindre grupper i kunstnernes verksteder eller musikernes studio.

Ideen bak Tankerom er at mennesker i målgruppen skal få tilbud om å arbeide med egne arbeider under veiledning av profesjonelle utøvere innen ulike kunstarter. Undervisningen foregår som regel i verksteder, studio eller øvingsrom, noe som skaper en kreativ atmosfære og gir god praktisk tilrettelegging.

Målgruppen for kursene er mennesker med psykiske helseplager. Deltagelsen er selvdefinerende. Det betyr at om du  melder deg på våre kurs,  så har du selv definert deg inn i målgruppen. Arrangør, ansatte og engasjerte kursholdere/instruktører har taushetsplikt jfr. Offentlighetsloven § 13.

Kursene går over 2 til 5 timer, 1 gang i uken, over 4 til 8 uker. Kursavgift varierer. Materialkostnader kommer i tillegg til kursavgiften.

Er du profesjonell utøver og kan tenke deg å ha kurs i eget verksted/studio? Da hører vi gjerne fra deg. Send en epost til kkph@bergen.kommune.no og beskriv hva du eventuelt kan tilby.

Påmelding

Kursene blir annonsert på Kommunetorget, på Facebook, på KKPH sine Aktuelt sider og via aktivitetshus og andre samarbeidspartnere.

Påmelding til kursene foregår via på deltager.no. Kurs annonseres på nettsiden til Kunst, kultur og psykisk helse og på Bergen kommunes sider. En betaler over nett samtidig som en melder deg på kurs.

Ønsker du å stå på vår distribusjonsliste? Trykk på lenken eller send en e-post til: kkph@bergen.kommune.noDa vil du motta informasjon på e-post om ulike kurs og aktiviteter fra Kunst, kultur og psykisk helse, fra aktivitetshus i Bergen kommune og våre samarbeidspartnere.

All informasjon sendes som blindkopi, det vil si at din e-postadresse kun er synlig for oss som avsender.

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler