Logo Bergen kommune

Aktuelt

Kurs i tegning/maleri

Tankerom – Kurs i tegning/maleri med LisBeth J. Sjøvoll

I vår tilbyr vi et seks ukers kurs i tegning og maleri. Deltakerne jobber med akrylmaling.

Kursholder: LisBeth J. Sjøvoll

Oppstart uke 11: Onsdag 13.mars 2019 Kl. 12.00 til 16.

Sted: Kunstnerverksteder CS55: C Sundts gate 55, 4. etasje, Bergen sentrum.

Påmeldingsfrist: 11. mars
Varighet: 6 uker
Max 5 plasser
Deltakerne anskaffer og betaler materialer selv

Om kurset: Kurset fokuserer på å øve seg på å se, ikke på ferdig resultat.  Deltakerne får nye oppgaver hver gang, alle med ulikt fokus og med utgangspunkt i ulike oppstillinger. Det trengs ingen forkunnskaper for dette kurset. Der er staffeli og papir til alle i verkstedet, men deltakerne må selv skaffe maling og nødvendig utstyr.

Les mer og meld deg på her. Påmeldingsfrist 11. mars. deltager.no

Om kursholder: LisBeth J. Sjøvoll gikk ut fra Vestlandets kunst akademi i 1992 og har siden stort sett hatt sitt virke i Bergen. Hun arbeider med tegning og maleri, og har vært aktiv som kunstner siden endt utdannelse. Lisbeth J. Sjøvoll har også erfaring fra undervisning, spesielt fra KIB (Kunstskolen i Bergen) hvor hun er i den faste staben. Hun arbeider i et abstrakt formspråk, ofte i serier og gjerne store formater. Bildene hennes er visuelle ideer i dialog med hverandre, rommet og tilskueren. Hun har stilt ut flere ganger ved Galleri SE, hatt flere separatutstillinger og er blant annet innkjøp av Stortinget, Bergen Kunstmuseum, Statoil og Norsk Kulturråd.

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

 

 

Del innhold:

Nyhetsarkiv