Lansering av tidsskriftet Kraftverk nr. 67

Lansering av tidsskriftet Kraftverk nr. 67

Lansering av tidsskriftet Kraftverk nr. 67 2560 1707 Livelin Remme

Velkommen til lansering av tidsskriftet Kraftverk nr. 67 torsdag 8. juni kl. 19.00
Litteraturhuset i Bergen, Østre Skostredet 5. 

Det blir visning av nettutgaven, opplesninger ved skrivere, innlegg om det å skrive og musikalsk innslag. Arrangementet blir også strømmet, og kan følges fra din egen stue.

Torsdag 8. juni
Klokka 19 – 2030
Rom Olav H Hauge (2.etg)
Litteraturhuset i Bergen, Østre Skostredet 5

Klikk her for å se lanseringsarrangementet for tidsskriftet Kraftverk nr. 67.

Klikk her for å lese nettutgaven Kraftverk nr. 67.

PROGRAM

Velkommen ved redaksjonsmedlem Mariann Dalen Husveg

Presentasjon av tidsskriftet Kraftverk 67, nettutgave

Innlegg ved gjesteredaktør Sindre Ekrheim

Opplesning ved skriverne: Anne Katrin Fikke, Tone Algrøy, Rasma Haidri

Om det å skrive, ved forfatter Pedro Carmona-Alvarez

Musikalske innslag ved Haldis Bårdsen

Arrangementet strømmes, er gratis og åpent for alle.

 

Velkommen til lansering på Litteraturhuset – eller via skjerm i egen stue!

Mariann Dalen Husveg (f. 1966) er utdannet Cand. mag. og lærer fra Universitet i Bergen, og var med på litteratursatsingen i Kunst, kultur og psykisk helse fra 2001 til 2004. Hun arbeidet blant annet med redaksjonen i Kraftverk, utviklet skrivegrupper, hadde litteraturkaféer på ARKBeyer, samt hospiterte hos Forlaget Gallo i Danmark der hun lærte om forlagsdrift. Etter en pause begynte hun på nytt som redaksjonsmedlem i Kraftverk i 2007. Bilde: Mariann Dalen Husveg Foto: Privat. 

 

Sindre Ekrheim (f. 1967) er en norsk forfatter fra Stavanger. Han debuterte i 2010 med diktsamlingen Sjøen hugsar ingen barndom og fulgte opp med samlingene Ho kjem fram i regnet i 2013 og Rangsøles i 2017. Ekrheim bor i Bergen. Han har vært bokanmelder i Bergens Tidende og er for tiden fast lyrikkanmelder i Dag og Tid. Han driver også poesikritikkbloggen humbaba.no og er redaktør for det digitale poesikritikktidsskriftet Krabben. Bilde: Sindre Ekrheim Foto: Privat

Haldis Bårdsen har en mastergrad i musikkpedagogikk fra Høgskolen på Vestlandet og bachelor i musikkutøving på trombone fra Griegakademiet, hvor hun også studerte jazzsang som bi-instrument. Hun  er en allsidig musiker og gjør oppdrag som trombonist, vokalist, formidler og pedagog.
Bilde: Haldis Bårdsen   Fotograf: Magnus Brandseth

 

Pedro Carmona-Alvarez er en chilenskfødt norsk forfatter og musiker. Carmona-Alvarez debuterte som forfatter i 1997 med diktsamlingen Helter. Den er preget av forfatterens bakgrunn fra to svært forskjellige kulturer. Siden debuten har han utgitt en rekke bøker i ulike sjangrer. Han har dessuten vært redaktør for Cappelen Damms debutantantologi Signaler og for Verden finnes ikke på kartet, en antologi med gjendiktninger av internasjonal samtidspoesi (med Gunnar Wærness). Carmona-Alvarez har mottatt en rekke priser, blant annet Sultprisen, P2-lytternes romanpris og Kritikerprisen. Han er også musiker.
Bilde: Pedro Carmona-Alvarez   Fotograf: Eva Lene Gilje Østensen

 

Erlend Skjetne (f. 1988) kjem frå Melhus og arbeider med norskopplæring for innvandrarar. For diktsamlinga Skare (2019) vart han nominert til Tarjei Vesaas’ debutantpris. I 2021 vart Skjetne tildelt NTNUs litteraturpris og Bokhandelens forfattarstipend. For Eit anna blikk fekk han Brageprisen i klassen barne- og ungdomsbøker. For same bok vart han òg nominert til Kritikerprisen.
Bilde: Erlend Skjetne   Fotograf: Leikny Havik Skjærseth

 

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler