Lansering Kraftverk 57

Lansering Kraftverk 57

Lansering Kraftverk 57 1024 683 fanny

Vårens utgave, Kraftverk 57 nettutgave, har lansering i UROM på Bergen Offentlige Bibliotek torsdag 31. mai klokka 19.00.  VELKOMMEN! Skrivere leser, Øyvind Vågnes taler og Maylen Rusti spiller.

PROGRAM:

Presentasjon av tidsskriftet Kraftverk 57 nettutgave ved redaktør Fanny Holmin

Opplesing ved skrivere i Kraftverk 57

Innlegg ved forfatter Øyvind Vågnes. Han forteller om Tarjei Vesaas.

Konsert med Maylen Rusti

ARRANGEMENTET ER GRATIS OG ÅPENT FOR ALLE

Øyvind Vågnes

Øyvind Vågnes (f. 1972) er forfatter, forsker, redaktør, oversetter og kritiker. Han debuterte i 2003 med Ingen skal sove i natt, og har senere skrevet flere bøker. For Ekko (2005) mottok han Nynorsk Litteraturpris. I 2010 utkom Sekundet før, en roman som tar opp viktige etiske dilemmaer omkring dokumentarfotografering og mediesamfunnet. I 2014 utkom Sone Z, som skildrer et framtidig overvåkningssamfunn. I 2017 er han aktuell med romanen Vesaas, en original og tankevekkende roman om Tarjei Vesaas, om bøkene og om leserne hans. 2005: Nynorsk litteraturpris. Foto: Helge Hansen (Montag). Tiden Norsk forlag.

Maylen Rusti

Maylen Rusti er en artist og låtskriver fra Bergen. Hun er aktuell med sitt soloprosjekt, hvor ny musikk er på trappene, og et album er tilgjengelig på iTunes, Spotify etc. Musikken beskrives som elektropop med et lekent og fengende preg. Hun er også vokalist og låtskriver i bandet Alibiet, hvor første singel fra det kommende debutalbumet slippes nå i vår. Tekstene til Alibiet er på norsk, og musikken kan beskrives som drømmende pop. Til tross for Alibiets korte levetid har de rukket å slippe 3 singler, samt spille på Bergen Fest to år på rad. Til opptreden på lanseringen av Kraftverk nr.57 tar Maylen med seg gitaren, og spiller nedstrippede versjoner av låter fra både soloprosjektet og Alibiet.

https://www.facebook.com/maylenrusti.no/

Essayist Solveig Aareskjold

Hver utgave av Kraftverk inneholder også et bestilt essay av en forfatter. I Kraftverk 57 får du lese en rykende fersk tekst av Solveig Aareskjold:

Solveig Aareskjold debuterte som skjønnlitterær forfattar i 1987 med romanen Det indre tempel og som essayist i 1996 med Kyss meg i diskursen. I dei siste fem åra har ho gjeve ut tre bøker som handlar om å gjera eldre litteratur meir kjend, i 2017 Astridene. Kvinnene omkring Olav Tryggvason. Kvar laurdag skriv ho om dagsaktuelle emne i spalta Solveigs salt i Klassekampen. Fotograf: Kjetil Alsvik.

Allkunne – Solveig Aareskjold

plakat_kv57

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler