Logo Bergen kommune

Aktuelt

Ny utstilling i nettgalleriet: Unge talenter

KKPH nettgalleri viser denne gang arbeider fra tre talentfulle ungdommer i alderen 15-18 år.

Unge talenter.

Om utstillerne

«M» er 18 år og arbeider med fotografi. Hun benytter speilreflekskamera og mobilkamera og har øye for detaljer. «M» tilbringer mye tid ute i naturen og observerer småkryp og detaljer andre ofte overser. Resultatet er vakre, detaljerte fotografier som kanskje får betrakteren til å se insektenes verden med et nytt blikk?

«R» er 15 år, arbeider med digital tegning og har allerede utviklet en helt egen stil. Arbeidene er tegnet på digitalt tegnebrett i Paint Tool Sai. Det å tegne noe ned på brettet innebærer akkurat samme kunnskap og håndføring som å tegne på papir. «R» planlegger å utdanne seg innenfor animasjonsfilm i fremtiden.

«E» er 16 år og tegner på papir. Hun tar utgangspunkt i fotografier, enten fra motiver hun finner på nett eller fra fotografier gitt henne av oppdragsgivere. «E» gjengir fotografiet med usedvanlig presisjon og nøyaktighet og har utviklet sin helt egen tegnestil. For tiden eksperimenterer hun med penn og hennes første tegninger med denne teknikken vises i denne utstillingen.

Se utstillingen her

 

Nyhetsarkiv