Nybegynnerkurs i keramikk

Nybegynnerkurs i keramikk

Nybegynnerkurs i keramikk 576 417 kkph

På dette kurset gjennomgår vi grunnleggende keramiske teknikker for arbeid med form. Kurset vil også gi en innføring i ulike teknikker for arbeid med flaten som: farge, tekstur og ulike grafiske teknikker for overføring av motiv.

Oppstart: Onsdag 6.april 2016. kl.10.00-14.0.

Påmelding:deltager.no

Kurset passer for nybegynnere, det kreves ingen forkunnskaper og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.

Materialutgifter dekkes av hver enkelt deltaker. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på. Kurset går over 8 ganger.

 

Om kursholder

Trine Hovden er utdannet ved kunsthøgskolen i Bergen med hovedfag ved seksjon for keramikk i 2005. Hun har de siste årene stilt ut både i inn og utland og utført flere utsmykkingsoppdrag.

Tidsbegrepet og gjentagelsen er gjennomgående tema i arbeidene hennes. Hun er opptatt av spørsmål rundt identitet og tilhørighet i forhold til geografi, slekt og familie. Med utgangspunkt i bilder og problemstillinger fra hennes egen familiehistorie utforsker hun den individuelle og kollektive erindring.

Hun har arbeidet mye med fotografi og grafiske teknikker på keramikk, og lager både større installasjoner og mindre arbeider for visning i galleri.

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler