Om visuelle uttrykk

Kurs

KKPH arrangerer kurs med profesjonelle kunstnere innen visuelle uttrykk, slik som tegning, maleri, stofftrykk, søm og redesign samt ulike grafiske teknikker som silketrykk og dyptrykk.

Deltagerne undervises i mindre grupper, i kunstnernes verksteder og i kommunale kulturlokaler tilrettelagt for kursets formål.

KKPH støtter også kurs med profesjonelle kunstnere/utøvere som kursholdere, tilrettelagt på kommunale aktivitetshus for målgruppen.

Våre kurs finner du på siden kurs/aktivitet.

 

 

Billedkatalogen Kraftverk

I perioden 2005 -2017 utga vi til sammen 7 billedkataloger. En redaksjon av fagpersoner og kunstnere sto for utvelgelsen av foto av de ulike innsendte bidragene.

Bidragene ble formidlet via aktivitetshus, slik som for eksempel nå nedlagte Fredheim kurs- og aktivitetshus, Amalie Skrams hus og Galleri VOX i Bergen samt Aktivitetssenteret 31B i Oslo med flere, eller direkte fra deltagerne selv.

Bidragsyterne var som regel selvlært, med års erfaring i å utforme uttrykket sitt, noen hadde også kunstfaglig bakgrunn.

KKPH ønsker å synliggjøre bidragsyternes talent og kreative evner, samt den kraft og skaperevne som finnes i hvert enkelt menneske, uavhengig av bakgrunn og livserfaring.

Billedkatalogene inneholder også artikler fra fagpersoner innen kunst og psykisk helse.

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler