Workshop i samspill 16.-18. oktober 2015

Workshop i samspill 16.-18. oktober 2015

Workshop i samspill 16.-18. oktober 2015 713 713 kkph

Kunst, kultur og psykisk helse, i samarbeid med Amalie Skrams hus, inviterer til workshop i samspill 16.-18. oktober. Workshopen avsluttes med konsert på Sardinen, USF Verftet tirsdag 20. oktober kl. 20:00.

Meld deg på her – påmeldingsfrist 9.oktober.

Workshop i samspill er en helg der deltakere og instruktører møtes for å spille/synge musikk sammen. Målet er å utforme et felles repertoar med sanger til felleskonserten på Sardinen. Vi fordeler deltakerne på flere samspillgrupper som øver inn 2 – 3 sanger hver. Øvingene vil ledes av erfarne instruktører. Det legges vekt på sosial hygge med felles måltid og treff på Amalie Skrams hus mellom øvingsøktene.

Fredag 16.oktober kl.16.30 møtes vi på Amalie Skrams hus, Nygårdsgaten 89. Her deler vi opp i samspillgrupper. Det er lov å ta med forslag til sanger (egne komposisjoner/ tekster eller coversanger) som man ønsker å jobbe med i helgen. Ta gjerne med innspillinger, tekster og noter som kan presenteres for instruktør og de andre deltakerne.

Oversikt kartVi øver fredag, lørdag og søndag i Øvingsparken i Grønneviksøren i Møllendalsveien, vis a vis BIR sin gjenbruksstasjon. Bingene er ferdig utstyrt med mikrofoner, sanganlegg, trommesett, gitar- og bassforsterkere. Vi har også keyboard/el piano.
NB! Deltakere må selv ta med personlig utstyr, som gitar, bass og trommestikker.

Det vil hele tiden være instruktører til stede under øvingene.

Søndag kveld er det generalprøve på Amalie Skrams Hus. Her prøver vi ut konsertprogrammet til konserten vi skal ha 20. oktober på Sardinen, USF Verftet (Adresse: Georgernes Verft 12).

Både band og enkeltutøvere kan melde seg på.
Noe instrumental eller vokalferdigheter forutsettes.

En viktig målsetting er å skape spennende relasjoner mellom musikere, samt å inkludere nye deltakere i samspill. Påmeldte band må derfor være innstilt på at nye bandsammensetninger dannes basert på de deltakere som er påmeldt. Både workshopen og konsert er rusfrie arrangement.

For å få til et godt samarbeid er vi avhengig av at alle påmeldte stiller på hele workshopen og konserten.

Workshopen er gratis.Vær tidlig ute med påmelding, det er begrenset plass, maks 18 deltakere! Førstemann til mølla-prinsippet gjelder!

Spørsmål? Kontakt Livelin Remme på e-post: livelin.remme@bergen.kommune.no

 

Info om instruktørene

Steinar KarlsenKoordinator Steinar Karlsen
Gitarist og låtskriver Steinar Karlsen har vært instruktør og koordinator for workshop i musikk samspill innen KKPH ved flere anledninger, i tillegg er han også redaktør for KKPH musikk på nett. Steinar har mye erfaring fra band og låtskriving, bl.a. i grupper som Hot Little Mama og Good Time Charlie. Siden 2011 har han gitt ut fire soloplater med gitarmusikk. Han har ledet samspillgruppen på Fredheim kurs- og aktivitetshus siden starten i 2010.

Ketil FersumInstruktør Ketil Fersum
Produsent, gitarist, multi-instrumentalist med lang fartstid som musiker og musikkinstruktør.
Er også utdannet innen musikkterapi og har jobbet i 9 år som tilrettelegger av musikkaktivitet på Amalie Skrams Hus. Ketil har vært instruktør ved workshop i musikk samspill siden oppstarten.

 

Per HansmarkInstruktør Per Hansmark
PH er oppvokst på Follese i Askøy kommune. Han har bakgrunn som låtskriver, produsent og utøvende musiker. Hans hovedinstrument er piano, samt andre tangentinstrumenter. Til daglig har han ansvar for musikk-kafeer og musikkrelaterte aktiviteter i flere bydeler i psykiatrihelsetjenesten i Bergen kommune. Per har vært med på workshop og de påfølgende konsertene helt fra starten av.

Marion Rodgers LøsethInstruktør Marion Rodgers Løseth
Marion Rodgers Løseth er utdannet sanger, musiker og musikkpedagog. Hun jobber som frilans sanger og musiker, og har bygget opp og underviser ved Sangsenteret i Bergen. Hun har også utdannelse i kulturledelse og er daglig leder i Folkeakademiet Hordaland. Marion har lang fartstid som både musiker og sanger, og har medvirket i ulike band og prosjekter både i inn og utland. Musikken hennes er små historier pakket inn i elegante melodier krydret med jazz. Ny instruktør i KKPH/Amalie workshop fra høst 2015

Morten SkageInstruktør Morten Skage
Har i de siste 23 årene vært nyttet som bassist av mange artister og grupper i Norge. Allsidig musiker med føtter i både rock, pop, jazz og blues. Har blant annet spilt i backing-bandet til Sondre Lerche, Jan Eggum, Good Time Charlie og Sergeant Petter, og er mye brukt som studiomusiker. Han driver i tillegg med lydinnspilling, og har spilt inn og mikset en rekke plater, blant annet med Sigrid Moldestad og Good Time Charlie. Morten har også jobbet som musikkinstruktør på Amalie Skrams hus. Ny instruktør i KKPH/Amalie workshop fra høst 2015.

Velkommen til en trivelig workshop i trygge omgivelser!

 

Program workshop 16.- 18. oktober

Fredag 16. oktober

16.30                            Oppmøte på Amalie Skrams hus, Nygårdsgaten. 89, Bergen.
18.00 – 20.00           Øving

Lørdag 17. oktober

12.00 – 14.30           Øving

15.00 – 15.30           Middag på Amalie Skrams hus

16.00 – 18.00           Øving

Søndag 18. oktober

12.00 – 14.30           Øving

15.00 – 15.30           Middag på Amalie Skrams hus

16.00 – 18.00           Generalprøve på Amalie Skrams hus

Tirsdag 20. oktober

17.30 – 19.30           Lydprøver på Sardinen, USF Verftet

20.00                         Konsert, Sardinen, USF Verftet

 

Arrangør: Kunst, kultur og psykisk helse www.kkph.no i samarbeid med Amalie Skrams hus www.amalieskramshus.no

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler