Workshop samspill 2019

Workshop samspill 2019

Workshop samspill 2019 5184 3456 fanny

Kunst, kultur og psykisk helse, i samarbeid med Amalie Skrams hus, inviterer til workshop i samspill 26.-28. april 2019. Øvingene foregår i Fana Kulturhus. Workshopen avsluttes med konsert på Sardinen, USF Verftet tirsdag 30. april 2019 kl. 20:00.

Ønsker du å delta? PÅMELDING her – fristen er 25. april kl.23.00.

Husk å lese informasjon og DELTAKERAVTALEN her.

Workshop i samspill er en helg der deltakere og instruktører møtes for å spille/synge musikk sammen. Målet er å utforme et felles repertoar med sanger til felleskonserten på Sardinen. Vi fordeler deltakerne på flere samspillgrupper som øver inn 2 – 3 sanger hver.
Øvingene ledes av erfarne instruktører. Det legges vekt på sosial hygge med felles måltid og treff mellom øvingsøktene.

PROGRAM

Fredag 26.april

16.30                       Oppmøte (Fana kulturhus, Linken)
18.00 – 20.00           Øving

Lørdag 27. april

12.00 – 14.30           Øving
15.00 – 15.30           Middag
16.00 – 18.00           Øving

Søndag 28.april 

12.00 – 14.30           Øving
15.00 – 15.30           Middag
16.00 – 18.00           Generalprøve (Fana kulturhus, Linken)

Tirsdag 30. april

17.30 – 19.30           Lydprøver på Sardinen, USF Verftet
20.00                       Konsert, Sardinen, USF Verftet

NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på denne workshopen definerer du deg selv inn i målgruppen.

Skjermbilde

Instruktørene:

Per HansmarkKoordinator Per Hansmark PH er oppvokst på Follese i Askøy kommune. Han har bakgrunn som låtskriver, produsent og utøvende musiker. Hans hovedinstrument er piano, samt andre tangentinstrumenter. Til daglig har han ansvar for musikk-kafeer og musikkrelaterte aktiviteter i flere bydeler i psykiatrihelsetjenesten i Bergen kommune. Per har vært med på workshop og de påfølgende konsertene helt fra starten av.

 

Marion Rodgers LøsethInstruktør Marion Rodgers Løseth Marion Rodgers Løseth er utdannet sanger, musiker og musikkpedagog. Hun jobber som frilans sanger og musiker, og har bygget opp og underviser ved Sangsenteret i Bergen. Hun har også utdannelse i kulturledelse og er daglig leder i Folkeakademiet Hordaland. Marion har lang fartstid som både musiker og sanger, og har medvirket i ulike band og prosjekter både i inn og utland. Musikken hennes er små historier pakket inn i elegante melodier krydret med jazz. Instruktør i workshop fra høsten 2015.

 

Ketil FersumInstruktør Ketil Fersum Produsent, gitarist, multi-instrumentalist med lang fartstid som musiker og musikkinstruktør. Er også utdannet innen musikkterapi og har jobbet i 9 år som tilrettelegger av musikkaktivitet på Amalie Skrams Hus. Ketil har vært instruktør ved workshop i musikk samspill siden oppstarten.

 

Instruktør/koordinator Eyolf Nysæther Eyolf er utdannet musiker og lektor i musikkpedagogikk. Han jobber som frilansmusiker innen flere sjangre som session- og studiomusiker, og underviser i samspill, instrument og musikkteori for Bergen kommune, deriblant kulturskolen. Til daglig jobber han som prosjektkoordinator ved Enhet for kulturformidling og deltakelse. Han har i tillegg utdannelse innen økonomi, ledelse og ingeniørfag. Eyolf har lang fartstid som musiker. Han har medvirket i ulike band og prosjekter og har turnert i inn og utland. For øyeblikket er han i studio med eget prosjekt innen funk/soul/jazz. Eyolf har også skrevet vitenskapelige artikler og drevet akademisk forskning innen musikkpedagogikk. Foto: Birgit Kårbø

Silje Louise Spurkeland har lang erfaring med musikkopplæring. Hun har 5 års utdannelse fra Musikkonservatoriet i Agder, avdeling for rytmisk musikk, og har jobbet som lærer, veileder, sensor og instruktør ved ulike undervisningsinstutisjoner siden 2003. I årene 2007-2009 jobbet hun for Fredskorpset som musikklærer ved Bagamoyo College of Arts i Tanzania, en erfaring hun daglig drar nytte av i møte med mennesker og musikk. Ved siden av å undervise har hun vært aktiv som utøvende vokalist i ulike band og hun har jobbet som korist for flere store artister i inn- og utland, både live og i studio.  I 2012 ga Silje Louise ut et soloalbum, “SHINE”, som ble godt mottatt av både pressen og publikum. Hennes engasjement for medmennesker og samfunnet kommer tydelig frem i musikken og tekstene. SIlje bor for tiden i Nordhordland og har vært ansatt som lærer på Manger Folkehøgskule siden 2011.
Foto: Trude Brun Wilhelmsen

Arrangør: Bergen kommune – Enhet for kulturformidling og deltakelse – Kunst, kultur og psykisk helse www.kkph.no i samarbeid med Amalie Skrams hus www.amalieskramshus.no

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler