Workshop i samspill 7. – 9. oktober 2016

Workshop i samspill 7. – 9. oktober 2016

Workshop i samspill 7. – 9. oktober 2016 713 713 fanny

Kunst, kultur og psykisk helse, i samarbeid med Amalie Skrams hus, inviterer til workshop i samspill 7.- 9. oktober 2016. Workshopen avsluttes med konsert på Sardinen, USF Verftet onsdag 12. oktober kl. 20:00.
Se filmklipp fra fjorårets workshop her

Meld deg på her. Påmeldingsfrist 29. september.

Workshop i samspill er en helg der deltakere og instruktører møtes for å spille sammen. Målet er å utforme et felles repertoar med sanger til felleskonserten på Sardinen. Vi fordeler deltakerne på flere samspillgrupper som øver inn 2 – 3 sanger hver. Øvingene ledes av erfarne instruktører. Det legges vekt på sosial hygge med felles måltid og treff på Amalie Skrams hus mellom øvingsøktene.

Fredag 7. oktober kl.16.30 møtes vi på Amalie Skrams hus, Nygårdsgaten 89. Her deler vi opp i samspillgrupper. Ta gjerne med forslag til sanger (egne komposisjoner/ tekster eller coversanger) som du ønsker å jobbe med. Du kan også ta med tekster, noter og innspillinger som kan presenteres for instruktører og de andre deltakerne.

Vi øver fredag, lørdag og søndag i Øvingsparken i Grønneviksøren i Møllendalsveien, vis a vis BIR sin gjenbruksstasjon. Bingene er ferdig utstyrt med mikrofoner, sanganlegg, trommesett, gitar- og bassforsterkere. Vi har også keyboard/el piano. NB! Deltakere må selv ta med personlig utstyr, som gitar, bass og trommestikker.

Oversikt kart

Øvingsparken ved Store Lungegårdsvannet

Det vil hele tiden være instruktører til stede under øvingene.

Søndag kveld er det generalprøve på Amalie Skrams Hus. Her prøver vi ut konsertprogrammet til konserten vi skal ha 12. oktober på Sardinen, USF Verftet (Adresse: Georgernes Verft 12).

Både band og enkeltutøvere kan melde seg på. Noe instrumental eller vokalferdigheter forutsettes.

En viktig målsetting er å skape spennende relasjoner mellom musikere, samt å inkludere nye deltakere i samspill. Påmeldte band må derfor være innstilt på at nye bandsammensetninger dannes basert på de deltakere som er påmeldt. Både workshopen og konsert er rusfrie arrangement.

For å få til et godt samarbeid er vi avhengig av at alle deltagerne stiller på hele workshopen og konserten.

Workshopen er gratis. Vær tidlig ute med påmelding, det er begrenset plass, maks 18 deltakere! Førstemann til mølla-prinsippet gjelder!

Spørsmål? Kontakt Livelin Remme på e-post: livelin.remme@bergen.kommune.no

Instruktørene

Per HansmarkKoordinator Per Hansmark PH er oppvokst på Follese i Askøy kommune. Han har bakgrunn som låtskriver, produsent og utøvende musiker. Hans hovedinstrument er piano, samt andre tangentinstrumenter. Til daglig har han ansvar for musikk-kafeer og musikkrelaterte aktiviteter i flere bydeler i psykiatrihelsetjenesten i Bergen kommune. Per har vært med på workshop og de påfølgende konsertene helt fra starten av.

 

Marion Rodgers LøsethInstruktør Marion Rodgers Løseth Marion Rodgers Løseth er utdannet sanger, musiker og musikkpedagog. Hun jobber som frilans sanger og musiker, og har bygget opp og underviser ved Sangsenteret i Bergen. Hun har også utdannelse i kulturledelse og er daglig leder i Folkeakademiet Hordaland. Marion har lang fartstid som både musiker og sanger, og har medvirket i ulike band og prosjekter både i inn og utland. Musikken hennes er små historier pakket inn i elegante melodier krydret med jazz. Ny instruktør i KKPH/Amalie workshop fra høst 2015

Maylen RustiInstruktør Maylen Rusti Maylen er utdannet sanger og pedagog med en mastergrad fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Foruten om å være utøvende artist og låtskriver (Maylen Rusti og Alibiet), jobber hun som sangunderviser for ungdom og voksne på Sangsenteret i Bergen. Hun har jobberfaring som musikklærer og sangpedagog på barneskole, fra barnekor, AKKS, Musikk i Skolen, Langhaugen vgs og Manger FHS. Maylen spiller i tillegg gitar og piano, og har også mulighet til å undervise i samspill og låtskriving.

 

Ketil FersumInstruktør Ketil Fersum Produsent, gitarist, multi-instrumentalist med lang fartstid som musiker og musikkinstruktør. Er også utdannet innen musikkterapi og har jobbet i 9 år som tilrettelegger av musikkaktivitet på Amalie Skrams Hus. Ketil har vært instruktør ved workshop i musikk samspill siden oppstarten.

 

Kristian LindsethInstruktør Kristian Lindseth Kristian er ansatt som musikkpedagog i Helse Bergen. Han har lang fartstid som musiker innenfor forskjellige sjangre. Kristian behersker flere instrumenter og har vært instruktør ved Kraftverk- prosjektet to ganger tidligere da han var ansatt ved Amalie Skrams Hus.

 

 

Program workshop 7.- 9. oktober 2016

Fredag 7. oktober

16.30                            Oppmøte på Amalie Skrams hus, Nygårdsgaten. 89, Bergen. 18.00 – 20.00           Øving

Lørdag 8. oktober

12.00 – 14.30           Øving

15.00 – 15.30           Middag på Amalie Skrams hus

16.00 – 18.00           Øving

Søndag 9. oktober

12.00 – 14.30           Øving

15.00 – 15.30           Middag på Amalie Skrams hus

16.00 – 18.00           Generalprøve på Amalie Skrams hus

Onsdag 12. oktober

17.30 – 19.30           Lydprøver på Sardinen, USF Verftet

20.00                         Konsert, Sardinen, USF Verftet

 

Arrangør: Kunst, kultur og psykisk helse www.kkph.no i samarbeid med Amalie Skrams hus www.amalieskramshus.no

Personvern innstillinger

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler